3FORFUN

Trio 3forfun— Drie muzikanten met jarenlange ervaring in de amusementsmuziek.

 

Janus - toetsen en zang, begon zijn carrière bij de The Seasons en heeft daarna jaren als toetsenist gespeeld bij Allroundorkest Cheers. Na Cheers kwamen twee  oude bandleden weer in beeld en samen vormden zij Trio Enjoy. Met dit trio heeft hij jarenlang vele gezellige feesten en partijen verzorgd. Nadat deze formatie uiteenviel is hij op zoek gegaan naar vervanging van deze bandleden en is trio 3forfun ontstaan, dezelfde opzet qua muziekrepertoire als Enjoy echter met een uitgebreider disco/rock repertoire. Janus zet met zijn enthousiaste toetsenpartijen, zang en onuitputtelijke repertoire de toon op ieder feest.

 

Jos – zang en gitaar, waarbij hij zowel de slag als solopartijen vol overgave laat horen. Met zijn zang maakt hij van ieder feestje een feest, van Andre Hazes tot Robbie Williams, van wals tot nederpop, kortom een allround entertainer, die met zo’n 30 jaar ervaring in covers en eigen muziek de boel kan vermaken tijdens een feest en daarbij lekker uit zijn dak kan gaan.

 

Monique – zang en percussion, zij begon als rockzangeres ,na deze ervaring kwam zij als zangeres bij Allroundorkest Cheers, waar zij een aantal jaren met veel plezier de leadzang op zich nam. Na een kleine pauze is zij nu weer back on stage en weet het publiek voor zich te winnen met een uitgebreid repertoire van zowel de Nederlandse smartlap tot de stevigere disco/rock nummers en alles wat daar tussen zit.

 

Kortom voor een avond gezellige muziek passend bij uw feest, kunt u rekenen op trio 3forfun met een gevarieerd repertoire.

Enkele voorbeelden:  Ilse de Lange, de Dijk, David Bowie &Tina Turner, Marco Borsato, Amy McDonald, Corrie Konings, Shakira, Tom Jones, Lyn Andersonn, Jan Smit, Kiki Dee, Nick & Simon, Carpenters, Cher, Rene Froger, Belle Perez, Robbie Williams en nog vele anderen.

 

Als u tijdig een verzoeknummer aan ons doorgeeft zullen wij ons uiterste best doen dit voor u in te studeren.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 18-10-2010