ALLROUND ORKEST CRUX

CRUX is een ervaren orkest dat al geruime tijd meedraait in de entertainmentbranche. Dit orkest is thuis in alle soorten muziek, vanaf de jaren 60 tot en met 2000 en ze zorgen dat ze up to date zijn met de laatste nieuwe uit de Top-40. 

Daardoor zijn zij een graag geziene gast op uiteenlopende feesten en evenementen.

Even voorstellen.....

  ELMA: ZANGERES EN PERCUSSIONS

Elma heeft een sterke en warme stem, die er voor zorgt dat er vooral tijdens de moderne muziek de mensen niet meer op hun stoel kunnen blijven zitten, volle dansvloeren dus!! Door de duetten kunt U ook genieten van de fantastische samenzang. Door de liefde voor het vak en de gezelligheid op podium, straalt er echte sfeer vanaf.

  ROWDY: GITARIST EN ZANGER

Rowdy speelt gitaar, waarvan je haren recht overeind gaan staan, zo mooi en professioneel. Door de jaren ervaring gaat hij geen solo uit de weg en die klinken dan ook fantastisch. Ook het zingen gaat hen goed af. Met zijn diepe warme stem, zijn gitaarspel en door een beetje gekheid op het podium, weet hij de mensen echt te boeien.

  LEON: TOETSENIST EN ZANGER

Een echte pianist en dat kan je horen!! De vingers vliegen over de toetsen en hij zorgt dat het geheel erg harmonieus klinkt. Ook hij is diegene die zorgt dat het koorwerk tot in de perfectie klopt. Met zijn aangenaam stemgeluid, weet hij variatie te brengen in het orkest.

  MARCO: DRUMMER

Marco maakt het geheel compleet door zijn ervaringen gevoel voor het vak. Een drummer die met liefde voor het drummen, zorgt dat alle liedjes strak en perfect klinken. Ook hij kan een solo weggeven waarvan je mond openvalt en willen de mensen dat van dichtbij bekijken. Rijen dik voor het podium dus.

CRUX is in het bezit van een moderne geluidsinstallatie  die in alle soort zalen tot zijn recht komt. Dit maken nog compleet met een kleine lichtinstallatie. Dit alles gecombineerd met een repertoire  dat uiteenloopt van Corry Konings, Tina Turner, René Froger, Gary More, tot Anouk, Frans Bauer en Anastasia en nog zoveel meer. Dus zowel Engels-als Nederlandstalig is vertegenwoordigd. 

 

Klik hier om deze artiest te boeken

 

Er is voor elk wat wils, een garantie voor een spetterende avond…!!!

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Naar de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010