Marco de Hollander

 

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de "Vrolijkste Volkszanger van Nederland" die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen” en “Achter de wolken” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Tevens is Marco de Hollander sinds 2014 presentator van het muziekprogramma De Nationale Noot. Dit programma is te zien op vele regionale televisie kanalen.

Elke zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur is Marco de Hollander te horen met zijn radioshow op AVROTROS Sterren.NL

De nieuwste single van Marco de Hollander is ”Jij bent de leukste”. Met deze single was die zelfs te zien in het populaire TV programma 'Muziekfeest op het plein'.

Nieuwste album Marco de Hollander heet “Vol Passie”.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op