PETER KOOLEN

PETER KOOLEN. Ooit de bekende leadzanger van de in de jaren 60 zo bekende Beatband THE SPARKS uit Bergen op Zoom. Onlangs was er in Oktober 2001 voor The Sparks een tweede reunie. Officieel is de groep al jaren uit elkaar.

Toch plukt PETER KOOLEN, van de bekendheid van toen, nog steeds zijn vruchten. En terecht. Want Peter heeft nooit stilgezeten en heeft zelfs de muziek nooit verlaten. Solo ging hij verder met een Nederlands- en Engelstalig repertoire. Ook maakte hij weer platen waarvan “ANITA KOM BIJ ME” goed scoorde bij zijn publiek. De jonge 50-tiger is nog steeds erg populair en zijn stem beter dan ooit. Ook zijn repertoire is aangepast en zingt daarom ook de hedendaagse hits. Ook evergreens als “GREEN GREEN GRAS OF HOME” behoren bij de verzoeknummers. Waar hij ook gaat of staat, zijn trouwe fanclub volgt nog steeds zijn optredens waar dan ook.

Kortom goede wijn behoeft geen krans, toch verdient hij deze wel want hij is en blijft een goede zanger die z’n vak goed verstaat. Voor iedere gelegenheid is PETER KOOLEN inzetbaar en tevens een welkome aanvulling in ieder muziekprogramma.

Vandaar warm aanbevolen Artiest / Entertainer

  PETER KOOLEN.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Naar de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010