All The Best


 

Met de presentatie van het nieuw gevormde muziekgezelschap ‘ALL THE BEST’, heeft Nederland er een klinkende topper bij. Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, zijn uw klanten verzekerd van enkele uren topvermaak.

Bandleider/contrabassist en basgitarist Fred Snel heeft als vaste begeleider gewerkt met Don McLean, Thérèse Steinmetz, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Marco Bakker, Gerard Cox, Mini & Maxi en vele anderen;

 Gitarist/zanger John Meijer is o.a. de ex-gitarist van BZN en heeft als bandleider van ‘Next One’ jarenlang  getoerd met George Baker, Harry Slinger, Anny Schilder, Piet Veerman en Jan Smit;

Toetsenman/Accordeonist/saxofonist Dick Plat (de componist van de evergreen ‘Mooi Volendam’) versterkte ruim 20 jaar lang de gelederen van BZN en heeft met deze meest populaire band van Nederland de gehele wereld gezien. Zijn bijdrage aan ALL THE BEST is even divers als muzikaal verassend.

ALL THE BEST biedt een uitgebalanceerd akoestisch geluidsbeeld, geschikt voor ieder soort evenement of feest. Een volume waarbij een conversatie nog gewoon mogelijk is, een muzikale ‘swing’ waarbij het moeilijk stilzitten is! ALL THE BEST is op zijn plek op: bedrijfsfeesten, recepties, partijen, bruiloften en festivals. Eigenlijk overal waar een kwalitatief stuk muziek met fijne nuancering gewaardeerd wordt. Het omvangrijke repertoire omvat de meest uiteenlopende wereldstukken. Van heerlijke luisterliedjes tot pittige danspartijen. Alle toppers komen langs.

 Op verzoek spelen wij ook akoestisch en/of mobiel. Voor kleine partijen/feesten zijn wij desgewenst ook als duo met zang, gitaar en contrabas beschikbaar. Voor de grotere partijen/feesten kan het trio aangevuld worden tot kwartet met een slagwerker/percussionist.

 Voor een speelduur van 4 uur en korter bedraagt € 1590 voor het trio en € 1160 voor duo met gitaar, contrabas en zang. (duo). De prijzen zijn uitkoop ex 6% BTW en reiskosten a € 0,35 (duo) en 0,70 (trio) per km vanaf Wormer v.v. en inclusief licht en geluid.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                   Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010