JEFFREY

 

 

Jeffrey, geboren en getogen in Schoonoord in Drenthe, is slechts 22 jaar, maar ondanks zijn jeugdige leeftijd is het alsof hij al jaren op het podium heeft doorgebracht.

In 1998 trok Jeffrey landelijk veel media-aandacht met z'n single “Soms hoor ik weer je stem”.
Deze single werd veel gedraaid en niet alleen lokaal en regionaal, maar ook op Radio 2. Op de playlist van Radio Noordzee eindigde hij zelfs op een gedeelde eerste plaats, naast Volumia!
Met veel gevoel weet hij een breed publiek te raken.

Ondertussen heeft hij ervaren dat het artiestenvak niet alleen de "glitter and glamour" is, maar vooral keihard werken.  Zo trad hij o.a. op met het groot orkest van Cor Bakker, was hij support-act bij Total Touch, trad hij op tijdens bedrijfsfeesten en evenementen en was hij te vinden op verschillende buitenpodia in de zomer. Hij was  in o.a. te zien in  SBS Shownieuws, RTL4 Big Entertainment Club en bij diverse landelijke en regionale zenders.

Jeffrey geniet van alles wat er om hem heen gebeurt, maar blijft ondanks alle positieve reacties erg kritisch op zichzelf. Hij is niet gauw tevreden en vindt, dat het altijd nog iets beter kan. Het opnemen in de studio vindt hij steeds weer een geweldige ervaring, maar echt genieten doet hij als hij op een podium staat. De interactie met het publiek, de sfeer, de mensen en het applaus, dat is het,” zegt hij, daar doe ik het voor, “My way of life!”

De laatste tijd leek het wat stil rondom Jeffrey, tenminste voor CD-kopend Nederland. Maar achter de schermen werd er naarstig gezocht naar repertoire, een nieuw producersteam en een nieuwe platenmaatschappij. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp & Norus Padidar die al eerder grote hits scoorden met o.a. Frans Bauer en Marianne Weber. Jeffrey ging de studio in en nam diverse prachtige nummers op, maar wist vooral met zijn Nederlandse vertolking van “Anyone of us” van Gareth Gates het producersteam aangenaam te verrassen. Het mooie sfeervolle stemgeluid van Jeffrey in combinatie met deze prachtige compositie voorzien van een Nederlandse tekst van Emile Hartkamp, maakt de nieuwe single van Jeffrey  “Alles wat je zei” tot een absolute topper.!

  Klik hier om deze artiest te boeken

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010