Marijn van Geel

 

In 1996 is het allemaal begonnen, op camping Oriëntal in Limburg waar Marijn mee deed aan de playbackshow, samen met zijn vader als Bassie en Adriaan. Marijn moest natuurlijk de echte microfoon vasthouden, want dat was stoer en zijn vader de speelgoed microfoon. Op deze playbackshow behaalde hij met zijn vader de 2e prijs. En legde daarmee de basis voor het verdere verloop.

Op de basisschool, rond kerst, begon hij met liedjes te zingen, maar ook op andere feestjes en leraren waren overtuigd van zijn kunnen. In groep acht zong hij zijn eerste liedje in een musical, en wist toen dat dit “zijn ding” zou worden.

In 2003 maakte Marijn zijn eerste cd, uiteraard eerst voor vrienden en familie, dit waren leuke nummers van onder andere Jan Smit.

In maart 2008 zong hij voor zijn werk een paar liedjes op een personeelsfeest, waarna gevraagd werd of hij een keer een uurtje wilde komen zingen voor een tennisvereniging. En van toen begon het gestaag te lopen met de aanvraag voor boekingen.

Op dit moment worden de eerste besprekingen gevoerd voor een nieuw uit te brengen CD, en dat zal zoals het er nu voor staat Nederlandstalig zijn.

 

Klik hier om deze artiest te boeken

 

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                   Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010