OHNO JAZZBAND

Ohno Jazzband

Biografie The OhnO! Jazzband

 

Introductie

Enthousiasme, een jonge en frisse uitstraling, een afwisselend repertoire, interactie met het publiek… dit zijn typische kenmerken van de OhnO! Jazzband. Deze jazzband staat bij elk optreden garant voor een meeslepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren. Hun opzwepende sound lokt u uit uw stoel en laat u dansen op straat, kortom één "OhnO" vertroffen jazzfeest!

Geschiedenis

‘’Nou ja… geschiedenis…  we zijn natuurlijk nog jonge goden!’’ We noteren september 2001 als een club vrienden, geďnspireerd door reeds bestaande, inmiddels collega jazzbands, besloten een jazzband op te richten. Op een mooie zomerdag  in augustus 2002 was het eerste optreden van The OhnO! Jazzband bij, hoe kan het ook anders, hun gastheer Pol de Bie (bekend van Pol’s Place for Jazz). Hierna begon het spreekwoordelijke balletje te rollen. Het repertoire breidde zich gaandeweg uit en de optredens stroomden binnen. The OhnO! Jazzband werd een feit en is intussen een graag geziene gast op diverse (jazz)festivals in Nederland en het buitenland (Israël, Denemarken, Ierland, Duitsland…..).

Muziek

Het repertoire van The OhnO! Jazzband is een mix van de onvervalste ‘’oude stijl’’, strakke Dixieland, swingende bluesjes en opzwepende streetparade jazz, maar de band draait haar handen ook niet om ''for some funky style!'' Daarbij staan de verschillende muzikanten garant voor wervelende solo's en spetterende rifs.

Kleding

Waaraan herkent u dan The OhnO! Jazzband? Als u de klanken van jazzmuziek hoort, u kijkt om u heen en u blik wordt gevangen door roze jasjes en beige-donkerbruin gestreepte broeken… Dan weet u dat The OhnO! Jazzband in de buurt is.

 

 

Interesse?

Mocht u na het bezoeken van deze site denken: ’Goh, dat is leuk zo’n jazzband op mijn feest of partij.’ of ’Bij mijn evenement is muziek van die jazzband onmisbaar.’

 Neem dan contact op met *PJ* PRODUKTIES.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Naar de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op