ROB VAN TERHEIJDEN

Zanger / Entertainment  ROB VAN TERHEIJDEN

Achter RvT Entertainment zit Rob van Terheijden uit  Bergen op Zoom, de persoon die u op allerlei feesten en partijen vermaakt. Hij luistert uw bedrijfsfeesten, evenementen, borrels en verjaardagspartijtjes op met een grote diversiteit aan muziek en acts.

Feesten en Partijen

RVT entertainment verzorgt de feesten in combinatie van entertainment, geluid en licht. Boekingen komen van verenigingen, bedrijven en buurtfeesten. Specifiek voor bruiloften, ook voor het officiële gedeelte (zoals de kerkelijke inzegening), kunnen wij voor u een invulling geven. Het repertoire bestaat uit nummers bekend van o.a. de volgende artiesten: Frans Bauer, Jan Smit, Lionel Richie, René Froger, Wolter Kroes, Gerard Joling, André Hazes, Guus Meeuwis, alle bekende gezellige meezingers om uw feest te voorzien van een hele gezellige avond. Mocht u eventuele verzoeken hebben, laat ze gerust weten.

Tijdens de Sinterklaastijd treedt hij op als Zwarte Piet en zingt dan allerlei eigentijdse Sinterklaasliedjes. De kersttijd leent zich perfect voor een kerstshow. Niet alleen de klassieke kerstliederen, maar ook eigentijdse kerstsongs worden ten gehore gebracht

Rob van Terheijden

Maar ook als:

  • De zingende ballonnenclown
  • Zingende zwart piet
  • De zingende kok (voorrestaurants)
  • Hij is zeer creatief in het bedenken van  typetjes, hij past zich aan bij de wensen van een klant, met name de horeca die zich richten op gezinnen met kinderen. Je kunt hem ook inzetten bij bijvoorbeeld bedrijven en winkelcentra.

 

Klik hier om deze artiest te boeken

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 12-04-2010