SANDY MILLER

SANDY MILLER is een zangeres die de laatste jaren flink aan haar carrière heeft gewerkt. Sandy heeft ongeveer acht jaar zangles gehad, waarvan drie jaar klassiek en vijf jaar lichte popmuziek. 

In 1995 is ze aan de slag gegaan bij een entertainmentbureau waar ze nu al honderden shows heeft gepresenteerd, waaronder de voorrondes, halve finales en finales van de Nederlands Karaokekampioenschappen en de voorrondes voor karaoke op RTL4 met Gerard Joling. In 1996 heeft ze naast het presenteren ook gezongen bij de Noord-Hollandse band Midnight-Express”.

 In 1997 ging ze zich volledig richten op haar solo carrière. Dit resulteerde in avondvullende  optredens (4x een half uur) met veel muziek uit de jaren 70 en 80. Hierna is zij ook actief bij thema avonden, waaronder Rock & Roll Night, Maffia Night en Après-ski. Vanaf December 2000 is ze ook van start gegaan met een gloednieuwe meidengroep (5) “Shamless”.

 Bij de nummers die zij zingt kunt U denken aan b.v. I’ve got the music in me, I’ts raining man, I will survive, Total eclips of the heart, Listen to the music, I’m so exited, That don’t impress me much, R U kidding me, Strong enough, Baby one more time, Hartslag, Je hoeft niet naar huis vannacht, E viva Espana, Ik meen het, Even aan mijn moeder vragen (dance versie), Dromen zijn bedrog en nog vele andere nummers. 

Met andere woorden, SANDY MILLER is een zangeres / entertainer met een ruim repertoire zowel Engels- als Nederlandstalig en is dan ook een heuse aanrader voor Bruiloften & Partijen, Bedrijfsfeesten & Thema-avonden.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Naar de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010