TRIO UPDATE

 

Trio UPDATE is een allround beroepsorkest bestaande uit een Toetsenist / zanger, Gitarist / zanger en een zangeres. UPDATE is inzetbaar op bruiloften, dansavonden, jaarmarkten en braderieën, personeels - en bedrijfsfeesten tot het meest exclusieve diner-dansant. 

Corin Brokking, Vocals, Backingvocals & Percussie
Een zangeres die de laatste jaren haar sporen verdient heeft in orkesten van verschillende muziekstijlen.
Sinds Augustus 1999 maakt zij deel uit van UPDATE en heeft de formatie hiermee een stukje verder op de muzikale ladder gezet.
Professionaliteit staat haar hoog aangeschreven en het is voor haar geen probleem om zich ‘helemaal te geven’,om u (en uw gasten) te trakteren op een goed stuk vakwerk.

Ruud van Riel, Keyboards, Vocals & Backingvocals
Toetsenist / zanger en leider van het trio met ruim 14 jaar ervaring van het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten,zowel als entertainer als met duo en orkest, staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant.

Sandy Marotel, Gitaar, Vocals & Backingvocals
Een man die met recht trots kan gaan op een breed muzikaal verleden als studio en podium muzikant.
Een man die het achterste van zijn tong laat zien bij het stevige top-100 genre, dance-classics en country.
Een aanwinst voor een trio als deze.

UPDATE kan trots gaan op een rijk muzikaal verleden. In de afgelopen 20 jaar hebben zij ruim 2500 optredens van verschillend kaliber op hun naam staan. De opdrachtgevers en hun gasten kunnen terugblikken op een grandioze avond die mede door de professionele inzet van UPDATE een succes is geworden. Ook de samenwerking met diverse bekende artiesten is hun niet vreemd. U ziet in een hoog tempo een perfecte en swingende performance de revue passeren waar de vonken vanaf vliegen. UPDATE heeft een performance die leidt tot volle dansvloeren. Top-40, dance-classics, rock & roll, reggae, easy-listening, Nederlandstalige pop, rock, maar ook een gezellige meezinger, foxtrot, wals, engelse wals of tango e.d. spelen zij met veel plezier.

Zoals u mag verwachten van een beroepsorkest met de naam UPDATE - wat letterlijk 'moderniseren / bij de tijd brengen' betekent - doet deze formatie er alles aan om een professionele uitstraling te bewerkstelligen. Correcte kleding, de nieuwste apparatuur, een vriendelijke en correcte houding tegenover hun klant en openstaan voor suggesties m.b.t. de repertoirekeuze en een voor ieder te accepteren geluidsvolume vinden zij op de eerste plaats komen.

De Juiste keuze.
Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de UPDATE muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.

Als u besluit UPDATE te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow, de fantastische muziek en een professionele performance vol show en entertainment een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

Klik hier om deze artiest te boeken

 

 

Terug naar Regio-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Klik hier voor de volgende Artiest(en)

Copyright© PJ-Produkties 2001-2010                                    Het laatst bijgewerkt op 31-01-2010