Bij *PJ* Produkties kunt u buiten muziek ook terecht voor aanverwante verzorging.

PUBLICITEITSVERZORGING

Dat wil zeggen, het kant en klaar maken van Uw advertentie of redactionaal stuk t.b.v. Uw bedrijf of vereniging of organisatie. In overleg wordt Uw artikel in dag- en weekbladen geplaatst in de regio.

TEKST /  MUZIEKVERZORGING

In het schrijven van teksten voor professionele CD opnamen of op andere geluidsdragers  heeft *PJ* Produkties ruimschoots zijn sporen verdient. Tientallen nummers zijn door hem geschreven en met succes uitgebracht en zijn regelmatig op Uw radio en in diverse horeca gelegenheden te beluisteren.

VIDEO VERZORGING

Uw feest vastgelegd voor later, ook daar biedt *PJ* Produkties zijn diensten voor aan. Zelfs de hoes van Uw videofilm wordt gratis ontworpen bij bemiddeling voor een onvergetelijke video-opnamen.

POSTER-VERZORGING

Posters voor Uw bedrijf of organisatie worden geleverd op A3 en/of op A2 formaat, daags na Uw bestelling op gekleurde ondergrond of full color.

DOCUMENTATIE

Van diverse Artiesten en Orkesten is documentatie aanwezig. Ook strooifoto’s zijn altijd in voorraad en worden op verzoek gratis geleverd.

Ter beluistering zijn ook Cd's en of geluidscassettes van diverse Artiesten beschikbaar en worden graag aan U afgeleverd.

Maar vooral Artiestenbemiddeling

Terug naar TV-Artiesten

Terug naar Hoofdpagina Ga naar het Informatie-formulier

            Copyright© PJ-Produkties 2001-2015            Het laatst bijgewerkt op 13-02-2015